Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Justitia Bizottság Közlemény
  2007-07-08 22:00:31, vasárnap
 
  A JUSTITIA BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE

(17. szám.)

I.

Horn Gyula 75. születésnapján,- a krónikusan és primitíven hazug, valamint az '56-os forradalmunk és szabadságharcunk leverésében aktív szerepet játszó (a kádári megtorlást önként segítő) alkoholistát ünnepelte a tudatlanok és az elfogultak népes hazai és külföldi csoportja.

A baloldali médiák kórusban harsogták Horn példátlan érdemeit, a Népszabadság és a Népszava egy-egy teljes oldalt szentelt a pufajkás köszöntésére, kapcsolódva a hazugok táborához.

Horn legfőbb érdemének tartották,- a nyugati határunk megnyitását az egykori NDK-s polgárok előtt, semmibe véve azt a tényt, hogy Horn csak ,,felsőbb" utasításra cselekedett, és a határsorompó felemelésében annyi szerepe volt, mint az áruházi portásoknak a bejárati ajtók kinyitásában.

II.

Horn Gyula kioktatta hallgatóságát, hogy ha nem lett volna pufajkás, akkor sokan nem lennének köztünk (az élők sorában), mert ő és elvtársai segítettek '56-ban rendet teremteni Budapesten és az ország többi részében.

Az kimaradt Horn ,,értékeléséből", hogy még többen viszont (bizonyítottan), azért nincsenek köztünk, mert a Horn-féle pufajkások vagy likvidálták őket, vagy átadták Kádár bíróságának, ahol ,,szériában" osztogatták a halálos ítéleteket!

III.

Lendvai Ildikó ,,fiatalkori botlásának" nevezte Horn pufajkás múltját, meghazudtolva az ünnepeltet, aki ma is büszke a hajdani karhatalmista múltjára és soha nem tartotta botlásnak.

Lendvai önfeledt mámorában nem figyelte Horn nyilatkozatát, és azt sem dolgozta fel a ,,memória-egysége", hogy Horn még ma is (hajlott kora ellenére) pontosan ugyan úgy gondolkozik, mint anno dacumál. Vagyis: ebben az értelemben semmit sem változott...

Ha Lendvai hallgatott volna, akkor nem növelte volna elszólásainak eddig is tekintélyes mennyiségét.

IV.

Jó lenne tudni, hogy ha Horn megkapta volna az egyik legmagasabb állami kitüntetést ,,kimagasló" érdemei elismeréséért, akkor a ,,Munkás-Paraszt Hatalomért) c. plecsnijét vajon visszaszolgáltatta volna az egykori adományozóknak, vagy a két (egymással nem kompatibilis) csillogó érme együtt tündökölne háromszintes, úszómedencés, szaunás luxuslakásának vörös sarkában?







V.

Gorbacsov szerint: ,,nem lehetett megúszni '56-ot a szovjet beavatkozás nélkül". Az ex főtitkár fatális tévedésben van! A beavatkozás még a szovjet (sztalini) alkotmány, és a Varsói Szerződés Szervezete szerint is jogtalan volt! Ez igazolható azzal is, hogy Jelcin elnök 1992-ben nyilvánosan megkövette a magyar népet az 1956-os agressziójuk miatt.

Sajnálatos, hogy Gorbacsov nem szabadult meg felesleges kilóitól és a vörös vírus ideológiai hatásától...

VI.

Gyurcsány szerint: "nem volt még a magyaroknak olyan kormánya, amely annyit tett volna, mint a jelenlegi kabinet"...

A betegesen hazudozó, csalással hatalomra jutott kormányfő ez egyszer igazat mondott! Kormánya megnégyszerezte az adóssághalmazunkat, tönkretette az egészségügyet, az oktatást, a MÁV-ot, új adónemek halmazát izzadta ki, államtitkárok és szóvivők ,,gyártásával" foglalkozott, új kormánynegyed kialakítását vette tervbe, megemelte a rendőrség létszámát, ,,korszerűsítette" technikai eszközeiket és brutális módon szétverette a budapesti ünnepi felvonulókat.

Hasonló tett(sorozat) az előző kormányok össztevékenységébe sem férne bele, és olyan takarékossági intézkedés sem, amely keretében 40 milliós páncélozott személykocsi rendelhető a kormányfő testi épségének biztosítására, holott a tojások ellen elegendő fekete esernyők ,,bevetése", de megtenné egy páncélozatlan felújított Trabant is.

VII.

Horváth Ágnes miniszter-asszony szíves figyelmébe ajánlom, hogy eddigi ,,áldásos" munkájának szenvedő alanyaként, nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket használtam vele szemben, tanúk jelenlétében.

Arról volt szó, hogy fogorvosi kezelésre szorultam, de az egyik kórház szakrendelőjének vezetőjének tájékoztatása szerint, hetek óta nem kap érzéstelenítőt, fogtömő anyagot, valamint egyéb, a fogkezeléshez szükséges kellékeket sem. A gumikesztyűt is csak a jobb kezére húzta fel (vizsgálat céljából), mert azzal is spórolnia kell.

Célszerű lenne - helyi érzéstelenítés céljából -, kalapácsot vagy kőbaltát kiutalni a fogorvosoknak, fogtömő-anyagként pedig (átmenetileg) az ablak gitt is megtenné, a vizit díjból talán erre még futná...

VIII.

Demszky Kínába, kínai partnere pedig (ezzel egy időben) Magyarországra utazott! A városatyák jól ,,összehangolt" találkozója valahol a légtérben realizálódhatott néhány pillanat erejéig.

Demszky eddigi ,,kalandozásai"-ból eddig sem profitáltak semmit a budapestiek! Ez a kis ,,kiruccanás" és szervezetlenség már nem oszt és nem szoroz tevékenységének értékén. ,,Apróságnak" minősül a mellett, hogy Budapestnek lassacskán két évtizede nincsen felelős, szervezőképes és törvénytisztelő gazdája!

IX.

Szetey Gábor államtitkár, népes és ,,előkelő" hallgatósága kitörő tapsviharával honorált nyilatkozatából kitűnt a foglalkozása, a nemzetisége, a hitbéli hovatartozása és a saját neméhez való, kifejezetten erős vonzódásának büszke vállalása.

Tekintettel arra, hogy a felsoroltak egy része kizárólag mindenki magánügye, ezért nyilatkozata és hallgatóságának tapsikolása, teljes mértékben érthetetlen a normálisan gondolkodó emberek számára.

Egyértelmű, hogy senki sem tehet arról, hogy milyen genetikai adottsággal születik, ezért ostobaság azzal büszkélkedni, ha valaki a normális vagy az abnormális kategóriába tartozik. Ilyen alapon (ab absurdo) a kisgyerekekhez vagy egyes állatokhoz (a kutyákhoz, kecskékhez, juhokhoz, stb.) szexuálisan vonzódók is rendezhetnének látványos felvonulást Budapest útvonalain.

Vitathatatlan, hogy a homoszexualitás nem normális állapot, mert ha az lenne, akkor - például - nem lennének (nem születhetnének) homoszexuális egyedek sem, és az emberiség régen kipusztult volna.

Az sem normális, hogy bárki hátrányos helyzetbe kerüljön azért, mert homoszexuális, ugyanakkor abnormális dolog ezzel büszkélkedni, ennek propagandát kreálni, mert sokakat megtéveszthet, illetve átmeneti vagy maradandó testi-lelki sérülések okozója lehet.

Eleddig senki sem büszkélkedett azzal, hogy lúdtalppal született vagy tériszonyban szenved.

Szetey úr, az államtitkári funkciójával visszaélve, reklámozta önmagát és genetikailag (önhibájukon kívül) sérült társait, akarva vagy akaratlanul bátorítva azokat, akik hajlamosak visszaélni ezzel a helyzetükkel, és az utcára vinni olyan ,,bemutatókat", amelyek nem a homoszexualitás sajnálatos tényét magyarázzák a tájékozatlanoknak, hanem intim dolgaikkal (erőszakos módon) provokálják a közvéleményt.



(Prof. Dr. Bokor Imre)

a Justitia Bizottság elnöke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szakrendelőjének, szabadságharcunk, realizálódhatott, megnégyszerezte, korszerűsítette, nyilatkozatából, homoszexualitás, tevékenységének, törvénytisztelő, hallgatóságának, szervezetlenség, érzéstelenítőt, adományozóknak, rendezhetnének, kisgyerekekhez, luxuslakásának, magyarországra, nyomdafestéket, érzéstelenítés, születésnapján, születhetnének, fogkezeléshez, megtéveszthet, tájékoztatása, felemelésében, tapsviharával, vitathatatlan, szervezőképes, hallgatóságát, homoszexuális, fogorvosoknak, biztosítására, karhatalmista, egészségügyet, büszkélkedett, nyilatkozatát, kádári megtorlást, elfogultak népes, baloldali médiák, pufajkás köszöntésére, hazugok táborához, nyugati határunk, egykori NDK-s, határsorompó felemelésében, áruházi portásoknak, bejárati ajtók, élők sorában, ország többi, kimaradt Horn, halálos ítéleteket, hajdani karhatalmista, értelemben semmit, Justitia Bizottság Közlemény, JUSTITIA BIZOTTSÁG, Horn Gyula, Lendvai Ildikó, Munkás-Paraszt Hatalomért, Varsói Szerződés Szervezete, Horváth Ágnes, Demszky Kínába, Szetey Gábor, Bokor Imre, Justitia Bizottság,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png férfi  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Png fotel  Facebookon kaptam  Png csokor  Akarat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  A boldog családok mind hasonló...  Próbálj meg ...  Egy hatékony szolga  Ágai Ágnes – Csendélet  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Makszim Gorkij gondolata  Nem tudhatod  Reggel van  Akarat  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Próbálj meg ...  Akarat  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Rátalálsz  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Ne kapaszkodj magasabbra,  A másik dolog,  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Zilahy Lajos gondolata  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Németh László tollából  Még csak most kezdődik a nap  Alázat  Facebookon kaptam  Esti kép  Ne kapaszkodj magasabbra,  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Nevem  A sors  Ne kapaszkodj magasabbra,  Rátalálsz  Ágai Ágnes – Csendélet  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Elköszönt  Esti kép  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Mi lenne ha  George Gordon Lord Byron: Inez...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kádári megtorlást, elfogultak népes, baloldali médiák, pufajkás köszöntésére, hazugok táborához, nyugati határunk, egykori NDK-s, határsorompó felemelésében, áruházi portásoknak, bejárati ajtók, élők sorában, ország többi, kimaradt Horn, halálos ítéleteket, hajdani karhatalmista, értelemben semmit, egyik legmagasabb, egykori adományozóknak, szovjet beavatkozás, magyar népet, 1956-os agressziójuk, vörös vírus, magyaroknak olyan, jelenlegi kabinet&#8221, betegesen hazudozó, rendőrség létszámát, előző kormányok, kormányfő testi, tojások ellen, egyik kórház, fogkezeléshez szükséges, jobb kezére, ablak gitt, vizit díjból, légtérben realizálódhatott, hitbéli hovatartozása, saját neméhez, része kizárólag, normálisan gondolkodó, normális vagy, abnormális kategóriába, emberiség régen, államtitkári funkciójával, utcára vinni, homoszexualitás sajnálatos, szakrendelőjének, szabadságharcunk, realizálódhatott, megnégyszerezte, korszerűsítette, nyilatkozatából, homoszexualitás, tevékenységének, törvénytisztelő, hallgatóságának, szervezetlenség, érzéstelenítőt, adományozóknak, rendezhetnének, kisgyerekekhez, luxuslakásának, magyarországra, nyomdafestéket, érzéstelenítés, születésnapján, születhetnének, fogkezeléshez, megtéveszthet, tájékoztatása, felemelésében, tapsviharával, vitathatatlan, szervezőképes, hallgatóságát, homoszexuális, fogorvosoknak, biztosítására, karhatalmista, egészségügyet, büszkélkedett, nyilatkozatát, hovatartozása, elszólásainak, elismeréséért, meghazudtolva, államtitkárok, értékeléséből, kifejezéseket, páncélozatlan, bizonyítottan, takarékossági, kormánynegyed, nyilatkozata, hallgatósága, vonzódásának, foglalkozása, kifejezetten, határsorompó, jelenlétében, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.